Expertmeeting Zorgeconomie | Positieve gezondheid en Bloeizone

Wat betekenen de dubbele vergrijzing en ontgroening voor onze regio? Hoe kunnen Positieve Gezondheid en technologie in de zorg bijdragen aan een verbetering van het welzijn van onze inwoners? Hoe stimuleren we de brede welvaart?

Vanuit het Regio Deal project zorgeconomie worden drie expertmeetings georganiseerd. Op 17 mei 2021 was de eerste meeting die zich richtte op de bloeizones. Daan Bultje was, als directeur van het HANNN, de expert die ons heeft meegenomen in de principes en uitgangspunten van de bloeizone. Zijn verhaal werd ingeleid door een filmpje. Daarnaast was er een bijdrage door Douwe Hoogland over de provincie Fryslân en de bloeizones.

Binnenkort vinden de andere twee meetings plaats:

1 juni 15.30 – 16.30 uur – Franka Bakker over ouder worden en zingeving

9 juni 15.30 – 16.30 uur – Job van t Veer over technologie en de zorg

Kom naar onze digitale expertmeetings en luister naar inspirerende verhalen van onze experts! Na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de experts!

Brede welvaart gaat over de kwaliteit van leven waarbij naast welvaart ook welzijn van belang is. Op de verschillende thema’s van brede welvaart is de regio Zuidoost Friesland vergeleken met de landelijke situatie.

Downloads

Contact

  • info@regiodealzuidoostfriesland.nl
Scroll naar top